Eyeliner

Behandling med vippefortætning

Få fyldigere og tættere vipper

Permanent eyeliner er en drøm for alle, der bærer briller og dyrker sport. Med en tynd streg kan vippekanten synes tættere og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere streg kan brugen af eyeliner helt erstattes.

Farven vil efter heling være en smule mere nedtonet, end lige efter endt behandling. Man må derfor ikke forvente en ligeså dyb sort farve, som ved fx. en flydende eyeliner.

Få foretaget vippe fortætning

Vippe fortætning

Denne behandling er til dig, som blot ønsker din vippekant en smule mere fremhævet. Eyeliner bliver lagt i en ultratynd kant imellem dine vippehår, og vil således få vipperne til at syne tættere. Man kan både vælge at få den lagt på øvre og nedre øjenlåg, eller kun øverst.

Få lavet eyeliner med vifte

Eyeliner med vifte

Eyeliner med ekstra bredde. Denne behandling kan laves i flere tykkelser og med eller uden vinge. Der er dog grænser for hvor meget tykkelse, samt vinge vi kan lave, grundet den meget fine og tynde hud, man har omkring øjnene.

Foxy eyeliner

Foxy eyeliner

Er en eyeliner hvor det yderste stykke tones ud, som en skygge på øjenlåget.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.